Lansering av Killer Instinct

03 nov 2019
Killer Instinct Trion - Grundarna av klädmärket Killer Instinct

Vi, Martin Lidberg, Mikaela Lauren och Sven R Ohlson är trion bakom Killerinstinct. Det vi har gemensamt är ett brinnande intresse för kläder och att få hjälpa andra människor att må bra. Vi älskar att coacha andra människor och vill förmedla känslan att vi står bredvid och peppar dom framåt. Tillsammans blir vi ett “killer” team som kompletterar varandra bra och har otroligt roligt när vi jobbar tillsammans.

Genom att kombinera snygga fritidskläder med positiva budskap är vår vision att bidra till att förmedla styrka och en bra känsla som börjar inifrån. För att du ska nå dina mål i livet är det viktigt att hitta din Killerinstinct och vi hoppas att våra kläder ska hjälpa till att bidra till en stärkande positiv känsla. Vi har valt kläder vi ofta skulle bära själva, då vi är väldigt aktiva. Våra plagg är coola, bekväma och unika på sitt sätt.  

Vi har jobbat otroligt hårt och är nu stolta över att kunna lansera vår första kollektion. Vi ser fram emot att se människor använda dem och visa sin killer instinct.

Lansering av Killer Instinct

Vi, Martin Lidberg, Mikaela Lauren och Sven R Ohlson är trion bakom Killerinstinct. Det vi har gemensamt är ett brinnande intresse för kläder och att få hjälpa andra människor att må bra….

Läs hela inlägget

Om Martin Lidberg & Mikaela Lauren

Martin Lidberg är den tidigare Världsmästaren i brottning som efter sin idrottskarriär sadlade om till att arbeta inom träning och hälsa. Han är en mycket eftertraktad inspiratör via sina föreläsningar och är…

Läs hela inlägget

Lidberg & Lauren på besök i Rinkeby

I helgen var vi på Rinkebytorg och träffade invånarna i Rinkeby. Vi var först uppe på scen och pratade om våra respektive idrottskarriärer och hur vi nådde flera av våra mål och…

Läs hela inlägget
Varukorg
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0