Lidberg & Lauren på besök i Rinkeby

17 okt 2019
Martin Lidberg - Mikael Lauren - Killer Instinct - Rinkeby

I helgen var vi på Rinkebytorg och träffade invånarna i Rinkeby. Vi var först uppe på scen och pratade om våra respektive idrottskarriärer och hur vi nådde flera av våra mål och drömmar inom idrotten. Därefter fick barn, ungdomar och vuxna träffa oss och ställa frågor och diskutera allt mellan himmel och jord. Dom flesta var nyfikna på våra idrottskarriärer och hade många frågor kring just detta.

Sen var det dags för dom som ville att få pröva på både brottning och boxning. Intresset var minst sagt stort och både grepp och slag med handskar prövades på oss. Vi var noga med att understryka att om man håller på med kampsport så är det bara på träning och tävling som dessa tekniker får utövas. Vi sa också att man utanför lokalen alltid skall respektera varandra och inte får använda dessa tekniker. Inom kampsporten får man tidigt lära sig att respektera sina medmänniskor och klubbkompisar både fysiskt och verbalt och många skulle må bra av att lära sig detta även ute i vårt samhälle. 

Det kändes härligt att kunna ge så mycket energi till alla dessa människor och få inspirera till att allt är möjligt i livet oavsett bakgrund. Vi båda kommer själva från enkla förhållanden och växte upp i en av Stockholms förorter och är ett levande bevis på att allt är möjligt om man är beredd att kämpa hårt för något. I dessa förorter är det viktigt att lyfta fram rätt förebilder och vi fick verkligen känslan av att vi tillsammans med invånarna i Rinkeby skapade en speciell atmosfär med mycket hopp och inspiration denna dag.

Vi fick också äran att dela ut några T-shirtar med IInside och som alltid med ett speciellt budskap på insidan av plaggen. När vi sen åkte hem från Rinkeby så var vi rejält trötta men trots det så kände vi både glädje och lycka.  Så tack till alla Rinkebybor för att vi fick komma till er och att ni gav oss så mycket glädje och energi denna dag.

På återseende våra vänner!

Bästa hälsningar,
Lidberg & Lauren 

Lansering av Killer Instinct

Vi, Martin Lidberg, Mikaela Lauren och Sven R Ohlson är trion bakom Killerinstinct. Det vi har gemensamt är ett brinnande intresse för kläder och att få hjälpa andra människor att må bra….

Läs hela inlägget

Om Martin Lidberg & Mikaela Lauren

Martin Lidberg är den tidigare Världsmästaren i brottning som efter sin idrottskarriär sadlade om till att arbeta inom träning och hälsa. Han är en mycket eftertraktad inspiratör via sina föreläsningar och är…

Läs hela inlägget

Lidberg & Lauren på besök i Rinkeby

I helgen var vi på Rinkebytorg och träffade invånarna i Rinkeby. Vi var först uppe på scen och pratade om våra respektive idrottskarriärer och hur vi nådde flera av våra mål och…

Läs hela inlägget
Varukorg
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0