KILLER INSTINCT by Lidberg & Lauren

Klädmärket med en Killer Instinct

Idrottsprofilerna och världsmästarna Martin Lidberg, brottning och Mikaela Laurén, boxning är grundare till klädmärket KILLER INSTINCT, ”kläder med ett syfte.” Kläderna ska förmedla en positiv känsla till alla som bär dem. Det görs genom positiva och stärkande ord som trycks på insidan av plaggen. Ord som bygger kraft och självförtroende och som kan vara anpassade till dagens utmaningar.

-Under vår idrottskarriär har vår publik och andra gett oss så otroligt mycket, det har fått oss att må bättre och prestera mer. Nu vill vi ge tillbaka den positiva känslan till andra genom klädmärket Killer Instinct, säger Mikaela och Martin.

Deras intresse för kläder har alltid funnits vid sidan av idrotten och även viljan av att stötta människor på olika sätt. Under sina idrottskarriärer har de båda arbetat inom klädbranschen med egna varumärken. När klädmärket Killer Instinct skapades bestämdes att det skulle bli ett plagg med attityd – med ett unikt syfte. Killer Instinct har positiva ord och meningar tryckta på insidan av plaggen – ord som förmedlar ett positivt mindset och stärker självförtroendet. Mikaela och Martin satsar tillsammans på Killer Instinct för att på så sätt kombinera deras stora intresse för kläder med att bidra till människors välmående.

Killer Instinct stödjer psykisk hälsa

Både Martin och Mikaela vill bidra till välmående för människor och minska psykisk ohälsa bland vår befolkning. När de nyligen var på Rinkeby Torg och berättade om sina respektive karriärer och om hur de målmedvetet har kämpat för att nå sina mål, fick de ett enormt positivt gensvar bland barn, ungdomar och vuxna. Då bestämde de sig för att samarbeta med den icke vinstdrivande organisationen Generation PEP som arbetar för barn och ungas hälsa. Kronprinsessparet är initiativtagare till Generation PEP och deras vision är att alla barn och ungdomar i Sverige ska ha möjlighet och viljan att leva ett aktivt och hälsosamt liv.

Genom sitt kändisskap har Martin och Mikaela kunnat engagerat sig inom välgörenhet på olika sätt och även inspirerat genom sina föreläsningar och träningsevent runt om i Sverige. ”Det är viktigt att bidra om man har den möjligheten säger dem båda.”

Genom år av träning har de nått sina mål

Grundarna av Killer Instinct, Martin Lidberg och Mikaela Laurén, växte upp under enkla förhållanden i Stockholms södra förorter och lärde känna varandra under tonåren. De bestämde sig tidigt i livet för att börja med en idrott, för att få utlopp för sin energi. Mikaela började med simning och Martin med brottning. De hade båda talang, gillade att träna och utvecklades därför snabbt.

Martin och Mikaela lyckades komma med i svenska landslaget i sina respektive idrotter. Efter år av träning och landslagsmeriter med SM guld på meritlistan, bestämde sig Mikaela Laurén att sadla om till boxare i vuxen ålder. Det visade sig att hon hade en extrem talang för sporten och lyckades med det många trodde skulle vara omöjligt. Efter mycket hårt arbete blev Mikaela bäst i världen som boxare. Samtidigt kämpade Martin hårt och även han lyckades bli världsmästare i brottning.

Alla behöver en killer instinct för att må bra

Sven R Ohlson är specialiserad inom färg, form och varumärkesinriktning och har tagit fram logotyp till det passande namnet KILLER INSTINCT för klädmärket tillsammans med grundarna Martin Lidberg och Mikaela Lauren. Vår värld har blivit allt ytligare och tuffare med allt vi ser och publicerar på sociala medier. Klädmärket med en Killer Instinct ger dig kraft och bidrar till framgång.

Lansering av Killer Instinct

Vi, Martin Lidberg, Mikaela Lauren och Sven R Ohlson är trion bakom Killerinstinct. Det vi har gemensamt är ett brinnande intresse för kläder och att få hjälpa andra människor att må bra….

Läs hela inlägget

Om Martin Lidberg & Mikaela Lauren

Martin Lidberg är den tidigare Världsmästaren i brottning som efter sin idrottskarriär sadlade om till att arbeta inom träning och hälsa. Han är en mycket eftertraktad inspiratör via sina föreläsningar och är…

Läs hela inlägget

Lidberg & Lauren på besök i Rinkeby

I helgen var vi på Rinkebytorg och träffade invånarna i Rinkeby. Vi var först uppe på scen och pratade om våra respektive idrottskarriärer och hur vi nådde flera av våra mål och…

Läs hela inlägget
Varukorg
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0